User reviews. Ce i-au spus băieţii.

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a numit-o pe Antoanela Comșa, după 11 ani în care a fost director general, în funcția de președinte al grupului spaniol. Plățile compensatorii pe patru ani vor costa statul milioane lei 13 iun Pe Piaţa Reglementată, cele mai tranzacţionate au fost acţiunile BRD - Groupe Societe Generale, care au generat schimburi în valoare de 10,20 milioane de lei, urmate de titlurile Banca Transilvania, cu 9,85 milioane de lei, şi MedLife - 4,12 milioane de lei. Lifestyle vezi toate. Ședința de vineri a fost închisă pe verde.

Faimosul ecran care apare la erorile grave din Windows, cunoscut până acum drept Blue Screen of Death, va schimba fundalul albastru cu unul negru, începând cu Windows Ulterior, în același an, a trecut la limba engleză.

Platforma trebuie să-ți ofere posibilitatea de a tranzacționa oricând și oriunde. LOFT green apartments — concept inovativ, tehnologii noi și materiale de construcții de ultimă generație Ecovillas Company a adus încă din anul pe piața rezidențială un concept de locuințe care respectă mediul încojurător prin faptul că nu poluează. Opoziţia rusă cere clarificări autorităţilor pentru toate crimele politice comise. S-a aflat ce pune la cale Bill Gates! The total equity turnover of the BVB amounted to some

Poate fi ultimul segment al ciclului de reducere a dobânzilor reaprins anul trecut de Banca Națională, în contextul pandemiei. Graficele Candlestick, Bar, Area, Heikin-Ashi sau Line te ajută să croieşti aspectul bursei după preferinţele tale exacte. Platforma trebuie să-ți ofere posibilitatea de a tranzacționa oricând și oriunde. Statul votat sau statul numit? Alexandru Rafila identifică marea greșeală a Guvernului: Din păcate acest lucru nu a fost făcut.